Second hand-tips: Refurn, Bergshamra torg

IMG_2363.JPG

Jag har inte köpt så mycket utöver förbrukningsvaror den senaste tiden, men behöver man nya prylar är det ju bra att handla det begagnat.

IMG_2368.JPG

Jag handlade mycket second hand när jag gick i gymnasiet i Uppsala. Få som var med på den tiden kan nog glömma min neongröna velourtröja som jag bar med bruna manchesterbyxor. Vet inte om jag kan skylla på grunge… Sen kom jag ifrån second-hand shopping av olika anledningar (tidsbrist och lite mer pengar antagligen) men nu har jag tagit upp det igen. Om det något som verkligen behövs alltså. Det är ju kul att hitta unika saker till en billig peng och jag älskar tanken med återvinning.

IMG_2366.JPG

IMG_2436.JPG

IMG_2361.JPG

Många ställen i Stockholm är dock rätt dyra, men på Refurn vid Bergshamra torg tillämpar de inga ”Stockholmspriser”. De säljer och tar också emot möbler och husgeråd som man vill bli av med. Personalen är väldigt hjälpsam. Öppet vardagar 10-18 och helger 11-16.

IMG_2364.JPG

IMG_2367.JPG

 

IMG_2369.JPG

 

IMG_2435.JPG

Jag har köpstopp för porslin pga platsbrist, men jag kan ju fortfarade titta på det och fotografera.

Tvärs över torget finns även Röda Korset som förutom husgeråd och böcker även säljer kläder. Där har jag fyndat en hel del barnkläder.

  Gilla det här

2 reaktioner på ”Second hand-tips: Refurn, Bergshamra torg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.