Okynneskonsumtion…?

IMG_2446.JPG I fredags letade jag mig halvt fördärvad efter ett par inneskor till dottern att ha i skolan. De skulle också funka på discot som hon skulle till samma kväll. Till slut hittade jag dessa på Zara. Skor är svårt att hitta begagnat tycker jag.

Jag tycker att Zara har fina kläder. Framför allt gillar jag deras barnkläder och skor. Jag gillar att Zara tog tillbaka och bad om ursäkt för sin barntröja som förde tankarna till koncentrationsläger. Klantig design, men alla kan ju göra fel och det är bra att de fort erkände sitt misstag och åtgärdade det. Förhoppningsvis lärde de sig nåt. I övrigt vet jag tyvärr inte mycket om produktionsvillkor och ekotänk hos Zara. Upplys mig gärna. Generellt är jag dock skeptisk mot de stora klädkedjorna.

Jag köpte också en inte helt nödvändig glass. Den kom däremot från en småföretagare och stärkte mig inför cykelturen hem i ösregnet.

IMG_2442.JPG

Det jag försöker säga med det här är väl att vi handlar inte alltid rätt. Ibland är det för att vi inte vet bättre, ibland är vi stressade, men blir man upplyst kan man göra mer medvetna val. Så säg ifrån. Det kan vara en bra grej att vara känslig för kritik.

1 person gillar det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.