Skönhetstips

imageThe incredible face mask är otroligt bra. När jag var teen hypades ett rengöringsplåster som skulle ta bort pormaskar. Den här ansiktsmasken är som dem, fast skillnaden är att den funkar. Här finns ansiktsmasken att köpa, till ett rabatterbjudande.

Vitamin E eyes cube är en svalkande och ljusreflekterande ögonkräm, som känns skön och har en snygg förpackning (något suddig på bilden). Den säljs på Body shop.

Mary Kay Lash Love mascara har också en snygg förpackning och är en bästsäljare. En liten del av intäkterna för försäljning av mascaran går dessutom till Cancerfonden.

Moringa shower gel från Body shop doftar sött och gott. Jag köpte en jätteförpackning på rea häromveckan. Håll utkik efter Body shops reaerbjudanden, om man som jag gillar deras dofter och produkter. Fint att duschkrämen innehåller Fair trade-honung.

Mary Kays Botanical effects ansiktsvatten funkar helt okej som en mild rengöring/uppfräschning på morgonen och under dagen. Jag använder den istället för tvätt på morgonen och spar därigenom tid och rengöringsprodukt. Innan jag köpte den har jag den senaste tiden faktiskt använt Klorhexidin som ansiktsvatten, mycket billigt och bra för mig som har ganska oljig, men känslig hud. Klorhexidin är också bra att badda utslagen man kan få om man rakat eller vaxat sig, samt vid piercingar.

2 personer gillar det här

5 reaktioner på ”Skönhetstips

  1. Köpte ansiktsmasken. Den var jättebra men barnen tyckte att jag såg läskig ut när jag hade den i ansiktet 🙂

    1. Haha, jag hade ansiktsmasken någon gång innan vi skulle åka på Ylvas kalas. Dels blev barnen rädda, och Lova blev orolig att jag skulle ha så på Ylvas kalas…

      Ja, visst var den bra?

  2. Blev intresserad av shower gel från Body shop, vad kostar den? Mascaran från Mary Kay har alltid varit jättebra!

    1. Den kostade 115 tror jag, men du får hålla koll när de har rea, det kommer garanterat en i sommar, efter skolavslutningen? Alla deras duschkrämer är härliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.