Favoritpoddar

1. Det känns inte särskilt originellt att tipsa om podcasten Lilla Drevet, men det är min favorit i alla fall. De har hög lägstanivå.

Länk: Lilla Drevet – Aftonbladet Podcast

2. Penntricket. Cissi Wallins och Natashja Blombergs podcast fängslade mig i somras. De tar upp vettiga saker och problematiserar samhällets syn på könsnormer.

3. Dilan och Moa. En favorit med snack om humor och ångest. Jag önskar att den här podden hade funnits när jag var i 20-årsåldern och brottades med liknande problem. Dilan Apak och Moa Lundqvist var helt strålande live i lördags på Reginateatern i Uppsala.

4. En varg söker sin pod. Liv Strömqvist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli samtalar om kultur konst och livet.

5. Den ultimata föräldrapodden. En ny podcast om att få barn och ha familj. Roligt och trevligt snack.

6. Blankens Swanberg. Det var faktiskt en av de första poddarna som jag började lyssna på och de har gjort ett uppehåll, men nu har de dragit igång igen med regelbundet poddande. Jag gillar helt enkelt att lyssna på tjejer som pratar om saker.

I övrigt tycker jag att P3:s sortiment är oslagbart och lyssnar gärna på Morgonpasset, Tankesmedjan, PP3 och P3 Dokumentär. Eller varför inte P1:s längre nyhetsfördjupningar och sommarpratare. Tipsa gärna mig om era radiofavoriter.  Jag skulle vilja hitta ännu mer nischade favoriter, som man kanske lär sig något av.

3 personer gillar det här

En reaktion på ”Favoritpoddar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.